Vil en Pool Alarm stoppe en person fra at drukne?

I USA drukne over 4.000 mennesker hvert år, hvilket gør det den fjerde hyppigste årsag til hændelig død (American Institute for forebyggende medicin). 1/3 af de mennesker, der drukner hvert år er børn under 14 år. Kunne noget så simpelt som en Pool Alarm redde tusindvis af menneskeliv hvert år?

Konceptet bag en pool alarm er ret enkel; Det er en elektronisk anordning, der vil overvåge pool vand til bevægelse. Når bevægelsen er opdaget, vil det lyde en alarm for at give dig besked, noget er i vandet. Et barn kan drukne i den tid det tager for at gå svar et telefonopkald, så en pool alarm næsten bør være obligatorisk for hver pool.

Når du overvejer, hvilke pool alarm er bedst for dig, ønsker du at overveje en smart pool alarm som Pool Protector Pool Alarm, en, der vil analysere overfladen af vandet og advare dig om minut bevægelser, som når et barn eller en hund falder i vandet. En god pool alarm vil normalt have en form for bevægelse eller bevægelse opdagelse, der bruger intern elektronik til at kontrollere aktivering af alarmen.

At vælge en, der fungerer på batterier er vigtigt, fordi du ikke ønsker at køre en elektrisk ledning til vandet & have den falde under en historie. En god pool alarm bør have et lavt batteri advarsel alarm, så du ved hvornår det er tid til at udskifte batterierne. Pool Protector opererer på et 9 volt batteri; Vælg et lithium-ion b *** atter for lang levetid.

Ingen pool alarm vil gøre dig noget godt, hvis det går hver gang du går svømning. Du ønsker at kigge efter en alarm, som har nogle type omgå tast eller skifte som den Pool Protector, der giver mulighed for pool alarm til at slukke, mens du svømmer. Når du er færdig, brug tasten til at nulstille alarmen tilbage for at bevogte tilstand.

Pool Protector dækker en pulje af omkring 100 kvadratfod (32 meter), som skulle være godt for de fleste hjem swimmingpools. Hvis din pool er større, er det foreslået, du tilføje endnu en alarm på anden siden for ordentlig dækning. Alarmen hviler på en metal ben på den side af poolen, så det ikke kan ved et uheld falder. Det har en hals, svarende til en elefant trunk, der stikker ind i vandet og vil opdager bevægelse, og det vil arbejde med egen pool, som har i væggen hulskeer. Fordi pool alarm afhænger at gøre kontakt med vand, skal du tjekke din vandstand regelmæssigt, så alarmen ikke omfatter mindre end 4 inches i vandet.

Sørg også for, du ikke konfigurerer alarm nær returslangen fra filteret, som turbulensen vil udløse en alarm. Også Sørg for tilbagevenden linjerne peger ned, i stedet for op.

Pool alarm har en fjernbetjening, der har en 100db skræk, der lyder, når bevægelsen er opdaget. ½ blokken vil høre denne alarm, så du vil vide, når nogen falder. Det skal være holdt mindre end 300 fødder fra alarmen, inden for eller uden for huset. Husk at en pool alarm ikke formodes for at være en erstatning for en livredder eller voksen tilsyn. Lad ikke dit barn alene i nærheden af en pulje, selv til at gå få et glas vand eller besvare telefonen. Pool Protector Pool Alarm vil ikke forhindre en drukning, dog det vil advare dig, når nogen falder i puljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.