En ny del af eBay: eBay Express

I januar 2006 bebudet eBay oprettelsen af et nyt speciale tjeneste kaldet eBay Express. Her er nogle af højdepunkterne i denne kommende venture, eBay e-mails og sin egen hjemmeside:

1. Beskrivelse af eBay Express fremhæver nye merchandise. eBay selvfølgelig ønsker at distancere sig fra den “online loppemarked” image, som mange mennesker forbinder med det. Men eBay også hedder “eBay Express vil tillade shoppere til at købe produkter, der spænder fra nye, brugte, renoveret og mere”.

2. det er ikke auktion-baseret. Alt på eBay Express vil have en fast pris og vil være tilgængelig for umiddelbar køb – ikke mere venter på 7-dages auktioner til slutningen (selvfølgelig funktionen Buy-det-nu har også været tilgængelig på eBay.com for et stykke tid).

3. der synes at være planer om en slags shopping cart funktion, hvilket gør det nemmere for købere at foretage flere køb fra samme sælger, end den er nu.

4. der er en række sælger krav for eBay Express: en feedback score på 100 eller flere, 98% positive tilbagemeldinger værdi eller bedre, offentlige feedback (i modsætning til private), PayPal Premier eller Business konto, indstilling PayPal konto til skibet til ubekræftede adresser eller gøre salg af salg beslutninger (et punkt, der har forårsaget nogle debat blandt sælgere), og er baseret i USA (det synes at eBay Express vil blive tilbudt kun i USA i første omgang). Sælgere også fremgå forsendelsesomkostninger, enten flad, beregnede eller gratis, snarere end tvinger købere at lede efter dem i varebeskrivelserne eller skulle e-mail sælgeren på forhånd.

eBay Express formodes at blive lanceret i løbet af foråret 2006. Som “IT”-kampagnen, det synes at være et forsøg fra eBay at komme væk fra det “rydde op i din garage og sælger junk på eBay” billede og en udfordring til de konventionelle online konkurrenter, der har tilbudt faste priser og shopping vogne i lang tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.