De skøre spisevaner af et lille barn

Når dit barn begynder at forlade verden af babymad bag, kan spisetider være en rutschebanetur. Småbørn er berygtet for at være vægelsindet og picky eaters. Men hvordan håndterer du dit barns spisevaner i denne alder kan have en indvirkning på deres spisevaner for livet.

Småbørn trives med rutine, herunder måltiderne rutiner. Når du forstyrre denne rutine, kan det skabe ravage. Desværre, nogle gange dette behov for rutine betyder at dit barn ønsker at spise den samme mad ved hvert måltid for seks uger. Ikke tanker om dette, men fortsætter med at indføre nye fødevarer. For eksempel, hvis foretrukne er makaroni og ost, kan du prøve skifter menuen til de samme makaroni nudler, men med lidt smør i stedet for ostesauce. Derefter tilføje nogle druer eller æble skiver, og se hvordan det går. Lyve om navnet, hvis du har brug for (dette er makaroni og smør ost, yum!), men nogle alternativer.

Min erfaring har været, vil alternativer kun tolereres, hvis resten af rutinen opretholdes. Så, jeg aldrig forsøge at få et lille barn til at spise en splinterny mad på en restaurant. Kun i privatlivets fred i mit hjem, hvor hun kan sidde i sin sædvanlige plads, på hendes sædvanlige tidspunkt vil jeg tilbyde nogle nye fødevarer. Det vigtigste punkt her er, at du skal fortsætte med at tilbyde andre fødevarer. Hvis du er tilfreds med at lade dem gnaske på pommes frites og mac og ost for evigt, kan de aldrig være villig til at prøve nye fødevarer.

En af de bedste måder at få dit barn til at prøve nye fødevarer er at spise dem selv. Min datter ønsker noget jeg spiser hvis jeg ikke har tilbudt det til hende. Så når hun anmoder om at prøve det, jeg modstræbende give hende et par bidder af min mad, forstår og sørg for hun at jeg var virkelig nyder det, men er villig til at dele. Efter et par dage af dette er hun klar til at spise den samme mad, kræver det sin egen.

Ikke miste håbet-ernæringseksperter sige, at de fleste børn får en forholdsvis godt afrundet kost hvis man bliver tilbudt til dem. Bare finde de sunde fødevarer de vil spise, og tilbyde dem oftere end de mindre sunde. Men opbevare prøver disse nye fødevarer, således at dit barn er mindet om, at der er flere ting at spise end makaroni og ost!

Leave a Reply

Your email address will not be published.